Vakmanschap is meesterschap

JAN DIEPHUIS Property Valuation & Consultancy is actief als adviseur en taxateur voor de zakelijke vastgoedsector. Het lidmaatschap RICS en NRVT en de verplichte jaarlijkse educatie verplichtingen, is een garantie dat men op de hoogte blijft van vakinhoudelijke en andere ontwikkelingen.
Samen met bevriende register-taxateurs worden jaarlijks talrijke taxatie- en adviesopdrachten uitgevoerd. Opdrachtgevers kunnen hun voordeel doen met de jarenlange ervaring, de actuele kennis van en het inzicht van wat er speelt in de zakelijke vastgoedsector.

Marktomstandigheden wijzigen met de regelmaat van de klok en de vastgoedsector profiteert daar volop van en ziet volop kansen en dat geldt ook voor MKB-bedrijven en multinationals. Beleggingsdeals zijn aan de orde van de dag, maar het aanbod van woningportefeuilles, kantoren, bedrijfsobjecten en andere beleggingsobjecten neemt af, terwijl de vraag naar goed verhuurd vastgoed hoog is. De financieringsnormen zijn aangescherpt en dat vergt vakinhoudelijke, maar ook praktische kennis van zaken.

Investeren om te kunnen te transformeren, of te renoveren om leegstandsproblemen op te lossen is momenteel de trend en ondanks de problematiek wordt er fors geïnvesteerd in objecten die geschikt zijn om te transformeren naar nieuwe woon- en werk-, of leefvormen.

Kennis en ervaring delen is de kracht van de expertise

Opdrachtgevers hebben behoefte aan een realistische benadering van de problematiek en daarvoor is men bij JAN DIEPHUIS aan het goede adres.