De actuele markt

JAN DIEPHUIS Property Valuation & Consultancy is al decennia lang actief in de vastgoedsector. In al die jaren werk ik met volle inzet en plezier zonder, of met de hulp van collega’s bevriende collega’s aan talrijke taxatie- en adviesopdrachten. Opdrachtgevers kunnen hun voordeel doen met de jarenlange ervaring, actuele kennis van en het inzicht in de vastgoedmarkt.
Hij weet als geen ander wat er speelt in de sector, zodat opdrachtgevers daar optimaal gebruik van kunnen maken.

De marktomstandigheden zijn sinds de crisis drastisch gewijzigd en de vastgoedsector profiteert daar van en ziet weer volop kansen. Er worden grote beleggingsdeals gesloten in de kantoren-, woningen- en logistieke sector. Het aanbod aan kantoren- en bedrijfsobjecten neemt weliswaar af, maar is nog steeds hoog. De vraag naar verouderde en kansarme objecten blijft echter terughoudend. De financieringsnormen zijn behoorlijk aangescherpt en dat vergt van de adviseur en taxateur een heldere kijk op zaken wat wel en niet haalbaar is en waar op ingezet kan worden.

Investeren om te kunnen transformeren, of te renoveren om de leegstandsproblemen op te lossen is momenteel de trend en ondanks de problematiek wordt er meer en meer geïnvesteerd in objecten die geschikt zijn om te transformeren naar nieuwe woon-,werk- en leefvormen.

Kennis en ervaring is de kracht van mijn expertise

Opdrachtgevers hebben behoefte aan een realistische benadering van de problematiek en daarvoor is men bij JAN DIEPHUIS aan het juiste adres, om in voorkomende situaties de mogelijkheden te inventariseren en oplossingsgerichte acties te initiëren, eventueel in samenwerking met experts uit andere disciplines.